top of page

Team

 

Praktijk Hands-On bestaat uit een team van twee kinesitherapeuten, Christophe Tavernier & Ruben Focke, en diëtiste Bieke Derdeyn. Twee verschillende disciplines betekent ook verschillende specialisaties. Op die manier kunnen wij advies en begeleiding op maat voorzien bij diverse problematieken.

 Kinesitherpeut & zaakvoerder

Christophe Tavernier

Christophe studeert af als Master in de Kinesitherapie in 2006. Een diploma Post Graduaat in de Manuele Therapie volgt in 2009.


Vóór de uitbouw van zijn eigen praktijk doet hij ervaring op als kinesitherapeut in het BZIO,  verschillende privé praktijken en als sportkine bij Hermes Volley Oostende.


Door een complexe polsbreuk groeit bij hem de interesse in handletsels en hun specifieke revalidatie. Diverse opleidingen zorgen ervoor dat hij sinds 2012 een erkend Handtherapeut is van de Belgian Hand Therapists.


In 2021 richt hij Praktijk Hands-On op. Hands-On staat voor een persoonlijke, doelgerichte en manuele benadering van algemene letsels en klachten in combinatie met oefentherapie. Hands-On verwijst ook naar de specialisatie van Christophe in de revalidatie van handletsels.


Christophe is een gedreven therapeut die voor elke patiënt de nodige tijd neemt.


Naast de praktijk heeft Christophe zijn handen vol met zijn 3 zonen Viktor, Lowik en Miro en is hij een gepassioneerd snowboarder, surfer, fietser….

Christophe Tavernier

Ruben Focke

 Kinesitherapeut

Ik ben Ruben Focke, afgestudeerd in 2021 als Master in de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie aan de KU Leuven met specialisatie musculoskeletale aandoeningen en manuele therapie.

Naast praktijk Hands-On werk ik ook nog als kinesitherapeut in WZC Duneroze en bied ik ondersteuning als kine op het voetbalveld van KSK Snaaskerke.

 

Doordat ik mij constant bijschool, kan ik mijn behandelingen steeds afstemmen op de meest recente wetenschappelijke literatuur. Dat vertaalt zich in de praktijk in een optimale aanpak en een behandelplan op maat.

Zelf ben ik ook sportief en kan het zijn dat je mij wel eens op de fiets in de duinen ziet.

Ruben Focke

Bieke Derdeyn

Ik ben Bieke Derdeyn, erkend diëtiste met een praktijk in Bredene en Oostende. Ik behaalde mijn Masterdiploma Biomedische Wetenschappen in 2012  met als major 'Voeding en Metabolisme'.

 

Na enkele jaren ervaring in de farmaceutische sector, kwam het verlangen naar een job met meer sociaal contact. Gelinkt aan mijn reeds behaalde diploma  schreef ik me in voor de Bacheloropleiding Voedings- en Dieetkunde.

 

Mijn aanpak is gericht op gedragsverandering. Geen strenge voedingsschema's of beperkingen.  Ik coach je richting een duurzame verandering van je eetpatroon met de focus op het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en met je lichaam.

Je kan bij mij terecht voor verschillende problematieken, met als specialisatie het begeleiden van mensen met emotioneel eetgedrag en eetstoornissen.

 Diëtiste

  • Instagram Diëtiste Aan Zee
  • Facebook Diëtiste Aan Zee
  • LinkedIn Diëtiste Aan Zee
Bieke Derdeyn
bottom of page